Професионален дизайн и печат на визитни картички с екстра качество и голямо разнообразие на картони!

Визитките, които предлагаме са:

Пълноцветни визитки на 350 грама картон.
Най-ниските цени за град Шумен и региона! Визитните картички на 350 гр. картон съчетаваме с луксозен лак гланц или мат, който им придава вид на луксозни визитки картички.  От този тип визитки изработваме многоезични визитни картички, визитни картички със задна част – календар или карта с отбелязано местонахождение

Визитки с 3D ефект, двустранен ламинат
 Предлагаме печат на холограмни визитки, с възможност за невероятни специални ефекти, включително и 3D визитки с много слоеве на дълбочина, както и анимирани визитни карти, които могат да показват пълна гама от сложни анимации, чрез мърдане нагоре-надолу и наляво-надясно. С нашите 3D визитни карти, привличането на внимание във всеки е гарантирано! Те ще накарат хората да ги поглеждат отново и отново, забавлявайки се с уникалните им ефекти. Като включим и авангардния дизайн, който ще Ви изработим, ефекта от визитките Ви ще е неотразим. 

Визитки с релефен, селективен лак
Селективния лак представлява лакиране на една определена област върху визитката, с цел тя да се открои и така да изглежда по-блестяща.  Селективния лак образува релеф върху гладката повърхност на визитната картичка и тя става по-ефектна.

Визитката отразява  идентичността ви. В повечето случаи тя е първия досег на хората, с вашата личност или бизнес. По този начин те си съставят първи впечатления. Ние ще се постараем този първи контакт да е впечатляващ, уникален и идентичен с атмосферата, която бихте искали да ви представи, в най-искрящ блясък!

За поръчки на визитни картички през интернет и клиенти извън Община Шумен!

Нека ви представим и процедурата, по която работим с клиенти, които не са от гр. Шумен.

Какво се иска от вас?

След като вече сте решили, че от сега нататък желаете да притежавате по-атрактивни визитни картички и сте се свързали с нас, ние ще поискаме да опишете кратко дейността с която се занимавате или тематиката към която ще са насочени визитните ви карти.

Ако разполагате с лого или други графични елементи, които държите да присъстват задължително на визитките ни ги изпращате на имейл адрес mdobrev.com@gmail.com.  Оставяте ни данни и информация, която държите да бъде представена на гърба и лицето на вашата визитна картичка.

Следва наш графичен дизайнер да се захване за работа и до 2 работни дни да ви изпратим дизайна на вашата бъдеща визитка, в jpeg формат. След като одобрите дизайна, други наши колеги поемат работата по отпечатването им. Опаковаме ви ги, и ги пращаме по куриер до точен адрес или офис, от където следва да си ги вземете и да платите дължимата сума, с наложен платеж

Препоръчваме ви да прочетете: