Печатане на календари – джобни календарчета

Работни календари и джобни календарчета гр. Шумен. Онлайн поръчка на календари.

 

Изработваме всякакъв тип календари чрез дигитален и офсетов печат. Печатаме едносекционни, трисекционни календари, малки джобни календарчета, работни календари, пирамидални календари, рекламни календари, многолистови и еднолистови календари, щанцовани и биговани календари.

Ние имаме перфектните предложения за Вашите предпочитания. Предлагаме богат избор от календари, включително настолни календари, A3 и А4 формат стенни календари, еднолистови и двулистови календари, джобни календарчета. Нашите календари могат да бъдат в различни варианти, като двустранен печат, пълноцветни, едносекционни, трисекционни.

Предлагаме конкурентни цени за тиражи от по-малък до многохиляден обем, с възможност за отбелязване на дати по Ваш избор – Рождени дни, годишнини и др.

Независимо дали поръчвате календар за набиране на средства за благотворителност, клуб, общество или училище, календарите са идеален инструмент за рекламиране на дейността Ви и е пред очите на клиентите и приятелите Ви през цялата година.

Печатането на календари е един от най-добрите начини да рекламирате бизнеса си така, че търговската марка да се вижда от десетки, стотици,  дори хиляди души всеки ден. Ето защо много фирми раздават безплатни календари на своите клиенти. Когато много хора виждат името и логото на вашата фирма всеки ден, това е един от най-евтините начини за насърчаване и утвърждаване на Вашия бизнес.